Eladó 1 hálós apartman- Görögország-Chalkidiki

Eladva
21
Description / Leírás

Panorámás, hatalmas teraszos, 1 hálós

Apartment / Lakás Eladva - Kallikrateia regió/Nea Irakleia

Felejthetetlen kilátás, rengeteg fény, méretes terasz teszi ezt a kompakt, egy-hálószobás lakást tökéletes vakációs hellyé. Nea Irakleia, Chalkidiki kapuja, így tökéletes kiindulópont a félsziget számtalan szépségének meglátogatásához, de tökéletes választás azoknak, akik a türkizkék, homokos tengerpartot szeretnék élvezni egy csendes tengerparti faluban. Ez a falu amilyen apró, olyan hosszú strandja van. Aki szeretne akár minden nap órákat sétálni a homokos tengerparton, esetleg beülne egy tengerparti étterembe vagy biciklizne a tengerpart menti úton, itt minden cseppjét ki tudja élvezni. Különösen ebben az apartmanban. Ha épp nem a tengerben akarunk úszni, akkor az 50 nm-es terasz tökéletes lehetőséget ad a kikapcsolódásra.

Az apartman egy régi ház felújításából kialakított 5 lakásos apartmanház felső (2. szintjén) található. Ügyesen kialakított terek (egy apró konyha, egy apró tusolóval, WC-vel felszerelt fürdőszoba) élvezetéhez még némi befejező munkálatra szükség van. A bojler, a légkondicionáló, a villanytűzhely, az árnyékoló, redőny felszerelése már az új tulajdonos feladata.

Parkoló nem tartozik a házhoz, de az udvaron motor, bicikli elhelyezésére van lehetőség. Bolt, faluközpont néhány percre.

A görög ingatlanok megvásárlása 10% addícionális költséggel jár, ami a jogi, ügynöki és egyéb ingatlanátruházási költségeket tartalmazza.

Ár70.000 euró
Azonosítóaj-GO-22001-rs-15741
Kategóriaapartman
Típuseladó
LokációNea Iraklia
Szint3
Lakóterület50 nm
Teraszösszesen 50 nm
Szobák száma2
Hálószobák száma1
WC/Fürdő1
Tengertől távolság25 m
PanorámaigenProperty Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top