Eladó 75 nm-es lakás-Budapest VIII-Palotanegyed

Eladva
21
Description / Leírás

Kertkapcsolatos, galériázható lakás a belvárosban

Apartment / Lakás Eladva - Budapest VIII / Palotanegyed

Az egyre nagyobb presztízzsel rendelkező, folyamatosan megújuló  Palotanegyedben igazi ritkaságnak számít egy ilyen tágas, kertkapcsolatos lakás. A keleti-nyugati tájolásnak, a hatalmas ablakoknak köszönhetően a 320 centiméteres belmagassággal rendelkező magasföldszinti lakás világos, napfényes. Habár a 75 nm-es lakás jelentős felújításon esett keresztül, megőrizte az évszázados épület sajátosságait, az érdekes elrendezést.

  • Az utcára nyíló ablakok,  a lakásban levő ajtók és a parketta eredeti, de szépen felújított.
  • A szobák külön bejáratúak, de a jelenlegi tulajdonos a nappali és a hálószoba közötti kétszárnyú ajtót gipszkarton fallal váltotta ki. Igaz, így a hálószoba csak a fürdőszobán keresztül megközelíthető.
  • A lichthofra szellőző fürdőszoba burkolatai újak, sarokkád, törülköző szárítós radiátor és beépített mosdóval rendelkezik. Itt található a meleg vizet és a fűtést biztosító kombinált cirkó. A felújított, csempézett WC külön bejáratú, a lichthofra szellőző.
  • A nyugati tájolású, tágas, napfényes konyha, amelyben új a csempe, a járólap és a beépített szekrény kertkapcsolattal rendelkezik. Igaz a belvárosban ritkaságnak számító belső kert kialakítására még csak a társasházi szándék létezik, de egy kellemes sarok kialakítása találkozhat a többi lakó akaratával.
  • Nagy érték a polcokkal rendelkező kamra és az aprócska, nyugati tájolású, kertre néző szoba.

Eladó 75 nm-es lakás-Budapest VIII-Palotanegyed-http://alacsonyjutalek.hu/ - Megbízható, megfizethető, minőségi ingatlanközvetítő iroda-tel: 36-30-9843-962

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top