Eladó 3 szobás lakás-Budapest XII- Istenhegy

127mFt+garázs:12Mft
31-5
Description / Leírás

180°-os panoráma Buda csendes utcájából

Apartment / Lakás - Istenhegy

Istenhegy egyik legjobb adottságú, csendes utcájában eladó 81 nm-es, 14 nm-es terasszal rendelkező társasházi lakás. A hegyvidék adottságainak köszönhetően a magasföldszintiként nyilvántartott lakás pazar panorámával rendelkezik Budapestre a Megyeri-hídtól a Citadelláig.

A 3 szobás lakás lakás a nyolcvanas évek stílusjegyeivel és felszereltségével rendelkezik, de a szobák és mellékhelyiségek arányai, tájolása nagyszerű, az egész lakás világos, benapozott. A korábbi években műanyagra cserélt nyílászárók és a redőny növelik a komfortérzést. A szobák külön bejáratúak, ahová az előszobából lehet belépni. A 25 nm-es nappali és az egyik hálószoba déli tájolású és az erkélyre nyílik. A másik hálószoba keleti tájolású. Külön WC és fürdőszoba van, a meleg vizet gázbojler biztosítja. A méretes, 10 nm-es konyhához egy kamra is tartozik. A fűtést egyedi gázkazán biztosítja, de a fürdőszobában egy gázkonvektor egészíti ki.

A lakáshoz tartozik egy 2,6 nm-es tároló. A 13 nm-es garázs, (ami előtt egy 1db saját parkolóhely is van) 12 mFt-ért vehető meg.

A közös költség 27.000 Ft/hó, a közüzemi díjak (víz, gáz, villany) mérőórák alapján közvetlenül a szolgáltatónak fizetendő. A 11 lakásos, nagy kertes társasház homlokzatát nemrég újították fel.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top