Eladó 5 hálószobás ház- USA- Florida- Miami

2,05m$
55.53
Description / Leírás

Impozáns vízparti villa a hajózást kedvelőknek

Villa / Villa - Miami County Florida

Impozáns részletek, 5 hálószoba, vízpart és az óceánra, nemzeti vízi útra kijutás. Aki ismeri Florida adottságait, a lagúna-utcák és nemzeti vízi út jelentőségét, az tudja értékelni ennek a 2001-ben, mediterrán stílusban épített villának az előnyeit. A 420 nm-es lakótérrel rendelkező 2-szintes, felújított, légkondicionált villának nemcsak a külső megjelenése, a bejárata impozáns, de a  különlegesen nagy (két szintes)  belmagasságú nappalija, amelynek dekoratív ablakai a medencés teraszra és lagúnára néznek. A komfort és a luxus érzetét növeli a stílusos, padlótól mennyezetig érő elegáns kandalló. A nappaliból nyíló, teraszra néző konyha és étkező együttese 32 nm. Az öt hálószobához 5,5 fürdőszoba tartozik, de családi szoba és dolgozó szoba is van a házban.

A felújított, szépen karbantartott házban okosház technológiát, surround hangrendszer telepítettek, márvánnyal, elegáns falzáró díszítésekkel egészítették ki az összképet..

A telek olyan széles, hogy 50 lábas hajó elhelyezésére elegendő. A lift 10 tonnás hajó mozgatására alkalmas, de még van 2 jet ski mozgatására alkalmas lift is.

A garázs három autó tárolására alkalmas.

Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.