Eladó egy szoba-hallos lakás Budapest VII-Garay utca

Eladva
11
Description / Leírás

Felújítást igénylő, jól galériázható

Apartment / Lakás Eladva - Erzsébetváros

Eladó egy 36 nm-es földszinti lakás Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban. A nappalival és hálófülkével rendelkező lakás belmagassága 4,2 méter, ami a tér praktikus, ötletes kihasználására ad lehetőséget. A konyhában, fürdőszobában hidegburkolat, a szobában és a hálófülkében parketta van. A konyhai meleg vizet egy apró vízmelegítő, a fürdőszobai meleg vizet egy gázbojler, a fűtést gázkonvektor szolgáltatja, de használhatóságukról nem volt lehetőség meggyőződni.

Bár a jobb napokat látott apró lakásba a százedlőn épült 4 szintes társasház belső udváráról lehet belépni és szobájának ablaka is ide nyílik, de a szakértő szemek könnyen felismerhetik, hogy minden lehetőség adott egy jól használható, hasznosítható ingatlan kialakítására. Egy alapos takarítás, festés, a gépészeti és elektromos elemek cseréje, a burkolatok felfrissítése, a konyha feltuningolása és egy frappánsan kialakított galéria létrehozása segíthet az ingatlan lakhatóvá tételében. A vizesedési/szigetelési problémák megoldása sem maradhat el.

Eladó 1 szoba plusz hálófülke 38 nm lakás Budapest VII, Erzsébetváros, Garay utca

A társasház kapualja szép, rendezett, nem régen lett felújítva. A lépcsőház fala is felújításra került, sőt egy zárt biciklitárolót is kialakítottak a másik házba vezető folyosó lezárásával. A jó közlekedéssel rendelkező, jó ellátottságú rusztikus városrészben a rövid és a hosszútávú lakáskiadásnak is van tere, de azt tudni kell, hogy a hetedik kerületben a rövidtávú lakáskiadás feltétele a társasház beleegyező határozata.

A 360°-ban körbejárható fotókra mindenféleképpen érdemes ráklikkenthető, mert nagyon jó információt kaphatunk a lakás hangulatáról és állapotáról.Property Features / Lakóingatlan felszereltsége.
Scroll to top