Egy megfizethető, praktikus biztonsági kamera

blink.com
blink.com

December 5.-én jelentette be a bostoni Blink, hogy a vezeték nélküli biztonsági kamerájának egy újabb változatát, a Blink XT-t is meg lehet rendelni. Már a biztonsági kamera első, 2014-ben a Kickstarteren bemutatott verzója is nagy dobás volt, hiszen a kis méretű,  full HD minőséget garantáló két darab AA-s elemmel akár két évig is működő készülék  a mozgás- és hőmérséklet-érzékelőinek köszönhetően azonnal jelzést tud küldeni a tulajdonos mobiljára, ha bármi szokatlan dolgot érzékel a lakásban.

A továbbfejlesztett verzió vízhatlan borítást kapott, így már kültéren is elhelyezhető. Infravörös és éjjellátó funkcióval is felszerelték, sőt hang rögzítésére is képes. A kamera 110°-ban képes látni és 1080px full HD-ben rögzíteni a történéseket. A riasztáskor 5-60 másodperces videók rögzíthetőek, amelyeket az árhoz adott szolgáltatás részeként a felhőben le is tárol.  A fejlesztők azt ígérik, iPhone-ra és iPadre, valamint androidos készülékekre is lesz alkalmazás. Az ára 119$ (35.000ft).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll to top