Lapszemle a lakásárak 2016 évi alakulásáról

Lapszemle a lakásárak 2016 évi alakulásáról

Mindjárt vége az évnek, az ingatlanpiac újabb erős év után hozzálátott az összegzésekhez, elemzésekhez. Ha valaki eddig nem volt képben, most szemezgethet az alábbi cikkekből

Zsiday Viktor elemzése az ingatlanboom jövőjéről

Zsidai Viktor a saját cégénél és az általa vezetett alapnál is bizonyította kiváló érzékkel olvassa ki az adatokból a releváns következtetéseket. Most azt:

“A hazai ingatlanboom – hacsak nem jön valahonnan egy hirtelen világgazdasági válság – még távolról sem ért véget.”

Még mindig van fűtőanyag az ingatlanboomhoz

A válság utáni nadrágszíjszorítás, a gazdagoknak kedvező jövedelempolitika és az EU-s támogatások hatására Magyarországra áramló pénzek megtették hatásukat: a hazai lakossági vagyon 2007-8-hoz képest duplázódott!

Ha azt szeretné tudni, melyek Budapest legdrágább utcái, ezt a cikk lehet a sorvezető:

Ezek Budapest legdrágább utcái

Visszaesőben van Buda és a II. kerület, feljövőben a belváros és az V. kerület, legalábbis ha azt nézzük, hogy hol a legdrágábbak a lakóingatlanok a fővárosban – derült ki az ingatlan.com elemzéséből. A cég szerint míg 2006 és 2014 között jellemzően a budai kerületben hirdették meg a legdrágább házakat, addig az utóbbi egy-két évben a belvárosi luxuslakások már a II.

A Portfólió körképe országos

PORTFOLIO.HU – Online gazdasági újság

Pénzügyi és gazdasági online hírportál. Mikro- és makrogazdasági hírek, elemzések, életrevaló fórumok a szakembereket foglalkoztató kérdésekr?l. Pénzügyi konferenciák, iparági fórumok, befektetői klubok, Trader tanfolyamok.

Mi a panelárakról írtunk

Két év alatt 65%-ot emelkedett a panellakások ára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..