Hol készült Angelina Jolie Guerlain reklámja?

Ha a Guerlain reklámfilmjének díszlete ismerős, az valószínűleg nem a véletlen műve. A felvételek még tavaly nyáron, a Jolie-Pitt nagy válási botrány előtti időszakban készülhettek,  az állítólag csak Brad Pitt által favorizált CHÂTEAU MIRAVAL épületében és kertjében. Felröppentek hírek a birtok eladásáról, így lehet, hogy a parfüm csak egy ügyes marketingfogás az ingatlan meghirdetésére.

hol készült az angelina jolie guerlain reklámja?

általában mesterien kezeli a médiát, híres arról, hogy élete sikeres és megosztó eseményeiből is PR eseményt formáljon.  Bár ebbéli ténykedése nem hibátlan, és számos esetben túlbecsülve önmagát és lebecsülve környezetét igyekezete kontraproduktívvá válik (mint az úságírók felesleges kontrollálása, az idétlen pózolása,  a By the sea marketinges nyomulása,  a Brad Pitt ellen irányult lejárató taktikája esetében), de el kell ismerni, hogy gyönyörű arcával, megjelenésével a narratívát szinte mindig ő diktálja. Kiváló példa a Netflix által szponzorált,  kis költségvetésű, sztárokat nélkülöző rendezése, a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers című film, ahol úgy épített fel egy valószínűleg minimál költségvetésű, 7 hónapos marketing kampányt, hogy a  kambodzsai Angkor Vatban, az összes gyereke jelenlétében megrendezett világpremier után márciustól a Guerlain arcaként látható, vélhetően az egész világon, mielőtt a filmet bemutatnák. Az utolsó hónapok negatív benyomásait ellensúlyozandó, rögtön hozzá tették, hogy „tiszteletdíját” jótékony célokra fordítja.

 

Igen, a kastély, a birtok filmre kínálkozik és kiderült, hogy Angelina Jolie is úgy  ítélte meg, hogy a Provenance-ban levő kastély kiváló és praktikus helyszíne lehet egy francia parfüm reklámjának. Honnan lehet tudni, hogy ez valóban ugyanaz a kastély, ha a CHÂTEAU MIRAVAL belső képei nem igazán váltak publikussá? Szerencsére a kastély elmúlt tíz évének a történetét több családi esemény is gazdagította. Az ikrek születése utáni első publikus fényképek itt készültek, de az esküvőjüket is itt tartották. A lépcsőház és az impozáns lépcsősor az enteriör fontos eleme lehet, mert az esküvői csoportképeknek és a reklámfilm egy jelenetének is ez a helyszíne.

Ugye, hogy ugyanaz a lépcső?


Otthon, lakberendezés, praktikák

  • 6 meghatározó belsőépítészeti trend 2021-ben
    A design trendeket 2021-ben a mindennapi szükségletek és körülmények diktálják, ahogy a megpróbálunk eligazodni a pandémia diktálta új normálisban.
  • A járvány megnövelte az okosotthonok utáni vágyat 2020-ban
    A COVID-19 járvány ránk kényszerítette a karantént, a távoktatást és a távmunkát, ami felkeltette a vágyat az okosabb otthonok iránt.
  • Rendhagyó alaprajz is válhat korszerű beosztásúvá
    Mit tehetünk, ha a klasszikus városértékekkel rendelkező, nagy presztízsű belvárosi  városrész, a Terézváros egyik csodaszépen felújított, liftes házába szeretnénk költözni, de a századfordulós ház kinézett lakása nem csak korszerűsítésre szorul, de ráadásul a szokásosnál is kacifántosabb az elrendezése. Mint például ebben az esetben. A második emeleti, 3,6 m belmagasságú lakás 60 nm-es, egymásból nyíló szobái…Read More / További részletek→
  • Belvárosi polgári lakás extra hálószobával
    A régi belvárosi házak lakásaira jellemző, hogy az utcai fronton találhatóak a sokszor egymásból nyíló szobák, míg a konyha, egy félszoba (régi cselédszoba) a belső udvarra néző körfolyosóra nyílik. Azokban a lakásokban, amelyekben az elmúlt 30 évben már volt felújítás, a hosszú, nem egyszer L alakú folyosókat szinte megszüntették, hogy étkezőt vagy nagyobb szobát alakítsanak…Read More / További részletek→
  • A Z generáció konyha nélküli lakásokban fog élni?
    A The Guardian New York-i szerzője amerikai és brit elemzések, trendek alapján azt sugallja, hogy 2030-ra eltűnhetnek a konyhák a lakásokból, és  épp úgy extra funkcióvá válhatnak, mint az úszómedence. Az eszmefuttatás szemléletes és mulatságos, ahol az amerikai konyháktól kezdve, a konyhaszigeten  és kajafutárokon keresztül  eljutunk a sztálini munkamegosztás újraéledéséig. A New York-i és brit…Read More / További részletek→

további érdekességek

Scroll to top