Görög strandok és ingatlanok

Külföldi ingatlan befektetéseknél több szempont játszik szerepet, köztük az áron és hozamon túl fontos az érzelmi kapcsolódás. Kiemelkedik a görög ingatlanpiac, ahol az árak jelenleg alacsonyak, a tenger gyönyörű, vendéglátás barátságos és megfizethető.

Elképesztően változatosak és ami fontos ingyenesek a strandok, a tenger kristálytiszta. Kocsival a partig lehet menni és parkolni. Könnyen találunk élettel teli és eldugott, szinte néptelen strandot igényünk szerint.

Görögország ingatlan befektetés külföld

Görögországi ingatlanajánlatunk

Kínálatunkban a magyar balatoni és budapesti áraknál lényegesen olcsóbb apatmanokat szerepeltetünk, 900-1.000 Euro közötti négyzetméter áron, illetve a tengeri panorámásokat 1.300 eurótól.

Felújítás alatt, előtt álló, tengeri kilátással, tengertől 400 méterre

A tengerparttól 400 méterre fekvő nyolcvanas években épült apartmanház felújítás alatt, előtt álló egy hálószobás apartmanja eladó Chalkidikin.

21
88.000€

Felújítás alatt álló, tengerparti apartman

Eladó, a nyolcvanas évek hangulatát idéző, pillanatnyilag felújítás alatt álló 1 hálószobás apartman Görögországban, Nea Kallikratia-ban.

21
88.0000€

Új építésű garzon tengerparti városban

Eladó napos, világos, földszinti, új építésű garzon Görögországban, Halkidikiben.

1
70.000€

Tengerparti kilátás, tengerparttól 250 méterre

Eladó egyhálószobás tengerparti kilátással rendelkező apartman (üdülő besorolású) Kallikrateiaban, Görögország Chalkidi országrészében.

11
88.0000€

Apró, felújítandó, tengerre panorámás tetőterasz

Eladó 2 hálószobás, panorámás tetőteraszos, kétszintes sorház Geoponika tengerparttól 300 méterre fekvő utcájában.

31
Eladva

Tengerparttól 50 méterre

Eladó tágas sarokerkéllyel, tengeri kilátással rendelkező, 2 hálószobás apartman Mouries üdülőfaluban

31
Eladva

Panorámás, hatalmas teraszos, 1 hálós

Hatalmas terasz, a végtelen tenger látványa egészíti ki a ezt az 50 nm-es, 1 hálószobás apartman, ami Görögország Kallikreteia régióban eladóvá vált.

21
Eladva

Tengertől 250 méterre

Tengerparti strandtól 250 méterre eladó egy 60 nm-es, 2 hálószobával rendelkező, szépen karbantartott apartman.

31
Eladva

A tengertől 50 méterre nagyon jó áron

Az épület és lakás nem új, de ezen az áron pompás lehetőség egy tengerparti ingatlanhoz jutni és apró korszerűsítésével, optikai tuningjával egy igazán kellemes nyári otthonunk lehet.

21
Eladva

Jó beosztású, újszerű

Csak 300 méter (4-5 perc) sétára a strandtól eladó egy 68 nm-es apartman. Az apartman ügyes kialakításának érdeme, hogy az...Read More / További részletek→

31
Eladva

Görögországi ingatlanok iránt érdeklődök ezeket is elolvassák

 • Island hopping a görög szigeteken- KISOKOS
  A szigetjárás legkritikusabb az élvezetes utazási menetrend összeállítása, ami sok gyakorlati kérdést vet fel.
 • Island hopping Görögországban
  Aki a görög szigetek valamelyikén venne ingatlant, akkor a terepfelmérés talán legkellemesebb módja az island hopping, amivel szisztematikusan vagy ötletszerűen fedezhetjük fel a szigetek városait, tavernáit, strandjat.
 • A megfizethető álom, Görögország
  Görögországot a végtelen türkiz színű, sok esetben homokos, kavicsos tengerpartok, a fantasztikus nyarak, a napfényes tavaszok és a könnyű megközelíthetősége tette népszerűvé az elmúlt évtizedekben, de az elmúlt 2 év bizonyította, hogy kellemes és biztonságos úticél, ahonnan a távmunka sem megoldhatatlan. Különösen igaz ez a Thesszaloniki és a Halkidi-félsziget tengerparti területére. A Budapesttől 1200 km-re…Read More / További részletek→
 • Hol vásároljak külföldön ingatlant?
  Hol vásároljunk ingatlant kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen a helyszín mindig szorosan összefügg a kockázattűrő képességünkkel, a rászánható összeggel, a vásárlás céljával, a logisztikai előnyökkel, a lehetséges hozammal és a személyes preferenciánkkal.
 • A görög ingatlanárak további emelkedését jósolják
  A lakáscélú ingatlanok piaca a növekedés új szakaszába lépett, mert a görögök vásárlási kedve ismét megnőtt.
Scroll to top