Bulgár tengerpart a gyerekparadicsom

Bulgária, Napospart Sunny, Beach gyermekbarát, neve egybeforr a végtelen hosszú homokos tengerparttal és sekély vízzel, csúszdaparkkal, játszóterekkel, mindennel amit a gyereket és szüleik szeretnek. A boltokban 160 forintért isteni csokoládés jégkrém kapható, felfújható urgálók szinesítik a programot.

Bulgár tengerpart a gyerekparadicsom
Bulgár tengerpart a gyerekparadicsom
Bulgár tengerpart a gyerekparadicsom

Bulgáriáról írtuk

 • Naposparti üdülőparkok nyomában
  Az üdülőparkok nagy előnye a parkosított környezet, a biztonságos, zárt övezet, a medence, étterem, boltok és egyéb szolgáltatások jelenléte és az üzemeltetés, hasznosítás támogatottsága Neszebár vonzáskörzetében három üdülőparkot térképeztünk fel.
 • Kiállítás Bulgáriában a tengerparton
  Bulgáriában, Ravda sétányának végén, egy bulgár képzőművész, ingynesen megtekinthető képzőművészeti kiállítást rendezett be. A kiállítás tele van ötlettel, vidámsággal, poénokkal, időnkét az ott járó cicák is részei válnak az installációnak. Igazi felüdülés egy meleg, strandolástól elfáradt léleknek.
 • Jóga a bulgár tengerparton
  Fantasztikus érzés reggel szikrázó napsütésben, morajló tenger hangjánál jógázni Bulgáriában a tengerparton. Csodálatosan, erővel feltöltődve indul a nap. Béke, szeretet. Peace, love.
 • Érdekes oldtimer autók Bulgáriában a tengerpart közelében
  Neszebár és a Napospart Sunny Beach közelében, jártunkban keltünkben érdekes autókat látunk. A régi szocialista Ladák, Wartburgok mellett igazi unikumok oldtimerek hevernek az út mellett. Aheloyban igazi kurblis autó, benne van a kurbli, még rendszám is van rajta A másik Pomorie szélén, 1957-es amerikai fecskafarkú cirkáló, amiről a szocialis Csajkát koppintották. Ezt meg is lehet…Read More / További részletek→
 • Legérdekesebb kávézó kocsma Bulgária Napospart
  Külön előny ha nagy melegben meg lehet pihenni a hűvösben, élvezni a víz csobogását, pihentetni a szemet a teknősökön, zöld környezeten, közben meginni egy jeges üdítőt, koktélt. Megtaláltuk Neszebár, Napospart környékének legérdekesebb kávézóját, kocsmáját, koktélozó helyét.
 • Két bizarr látnivaló bulgár tengerparton
  Két bizarr látnivaló bulgár tengerparton
 • Bulgár tengerpart a gyerekparadicsom
  Bulgár tengerpart a gyerekparadicsom
 • Hogyan vásárolhatunk ingatlant Bulgáriában
  Az ingatlan kiválasztása mellett, a megtekintéshez, a szerződéskötéshez, a közüzemek átírásához, az üzemeltetéshez vagy a hasznosításhoz is helyszíni, magyar nyelvű segítséget tudunk adni partnereinken keresztül.
 • Bulgária étkezés gasztronómia
  Bulgária étkezés gasztronómia
 • A Napospart megfizethető árakon
  Különös atmoszférája van a kultúrájában, éghajlatában európai és ázsiai hatásokkal is rendelkező Bulgáriának, a fő vonzereje a kellemes klímájú tengerpartja és változatos tájegységei.  Végtelen hosszú, finom homokos strandjai mellett találkozhatunk erdős dombságokkal, valamint az ország szívében magasodik a lenyűgöző Balkán-hegység. Az ország kultúrájában is keveredik a mediterrán lazaság és a keleties vendégszeretet. Üdülési és ingatlanvásárlási,…Read More / További részletek→

Külföldi ingatlanvásárlás után érdeklődőknek

Scroll to top