Tengerparti ingatlanok 30 millió Ft alatt

A pandémia nemhogy csökkentette, de megnövelte az érdeklődést a tengerparti ingatlanok iránt, pedig a külföldi ingatlanjaink iránt már 5-6 éve nagy az érdeklődés.

3+ éve kiváló (azóta már lassan megduplázódott) árú floridai ingatlanokat, befektetési lehetőségeket kínáltunk. Aki velünk együtt belépett erre a piacra, azóta nagy hasznot realizálhatott és az áremelkedés szinte megállíthatatlan.

5-6 éve kezdtük el Dubajt árulni. Akkor tengerpart-közeli stúdiókat budapesti áron lehetett vásárolni, ma a megfizethetőbb stúdiók már csak a tengertől 3-4 kilométerre vannak.

Algarve 3-4 éve került fel kínálatként és azóta is népszerű, bár nem mindenki érzett rá az ízére és sajnálhatja, mert az árnövekedés méretes volt. Ma már inkább az 50+ milliós kategóriában lehet keresgélni.

Ultra alacsony árú ingatlanokat Bulgáriában és Albániában találtunk. A két ország árszínvonala, stílusa meglehetősen hasonló, az árnövekedésnek mindkét országban lehet tere, de inkább középtávon. Van lehetőség még olcsó ingatlanok fellelésére, de vegyük figyelembe, hogy az EU tagságból eredő jogbiztonság, normarendszer miatt egy bolgár befektetés közelebb áll a magyar elvárásokhoz.

Most legizgalmasabbnak Chalkidikit ítéljük meg, ez az a régió, ahol még 30 millió forint alatt is lehet tengerparti ingatlanokat találni. A régióról és Chalkidikiről többször írtunk, aki nem ismeri, gyorsan pótolja, mert májustól szeptember végéig az idő száraz, napos és a kristálytiszta tenger meleg.

Apró, felújítandó, tengerre panorámás tetőterasz

Eladó 2 hálószobás, panorámás tetőteraszos, kétszintes sorház Geoponika tengerparttól 300 méterre fekvő utcájában.

31
Eladva

Panorámás, hatalmas teraszos, 1 hálós

Hatalmas terasz, a végtelen tenger látványa egészíti ki a ezt az 50 nm-es, 1 hálószobás apartman, ami Görögország Kallikreteia régióban eladóvá vált.

21
Eladva

tengeri kilátás, tengertől 100 méterre

Ez a pazar, 35 nm-es, egy hálószobás apartman egy korszerű megoldásokkal és építészeti elemekkel (10 cm-es hőszigetelés, lift, led világítás)...Read More / További részletek→

21
Eladva

80 méterre a homokos tengerparttól

30 méterre a homokos tengerparttól, 5 perc sétára a központtól eladó 3 szobás apartman.

31
Eladva

Jó lokáció, csendesebb rész

Eladó 1 hálószobás apartman Nea Kallikratia csendesebb részén, tengertől 200 méterre

211
Eladva

700 méterre a tengertől

Eladó 1 hálószobás, nagy erkélyes, 45 nm-es apartman tengerparti városban a tengertől 700 méterre.

21
Eladva

Görögországi ingatlanok iránt érdeklődök ezeket is elolvassák

 • Island hopping a görög szigeteken- KISOKOS
  A szigetjárás legkritikusabb az élvezetes utazási menetrend összeállítása, ami sok gyakorlati kérdést vet fel.
 • Island hopping Görögországban
  Aki a görög szigetek valamelyikén venne ingatlant, akkor a terepfelmérés talán legkellemesebb módja az island hopping, amivel szisztematikusan vagy ötletszerűen fedezhetjük fel a szigetek városait, tavernáit, strandjat.
 • A megfizethető álom, Görögország
  Görögországot a végtelen türkiz színű, sok esetben homokos, kavicsos tengerpartok, a fantasztikus nyarak, a napfényes tavaszok és a könnyű megközelíthetősége tette népszerűvé az elmúlt évtizedekben, de az elmúlt 2 év bizonyította, hogy kellemes és biztonságos úticél, ahonnan a távmunka sem megoldhatatlan. Különösen igaz ez a Thesszaloniki és a Halkidi-félsziget tengerparti területére. A Budapesttől 1200 km-re…Read More / További részletek→
 • Hol vásároljak külföldön ingatlant?
  Hol vásároljunk ingatlant kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen a helyszín mindig szorosan összefügg a kockázattűrő képességünkkel, a rászánható összeggel, a vásárlás céljával, a logisztikai előnyökkel, a lehetséges hozammal és a személyes preferenciánkkal.
 • A görög ingatlanárak további emelkedését jósolják
  A lakáscélú ingatlanok piaca a növekedés új szakaszába lépett, mert a görögök vásárlási kedve ismét megnőtt.

Külföldi ingatlanvásárlás után érdeklődőknek

Scroll to top