Szabályozzák az Airbnb-t Cipruson

Rengeteg szálloda beruházás zajlik Cipruson, az iparág nyomására törvényben szabályozzák, korlátozzák az Airbnb-s lakás, apartman kiadást Cipruson, ami hatással lesz az ingatlanok, lakások, apartmanok vásárlására, forgalmára, bérbeadhatóságára. Több tervezetet tárgyalnak a döntés hamarosan várható.

Cégünk továbbra is forgalmaz ciprusi ingatlanok Magyarországon, illetve magyar ingatlanokat, lakásokat külföldön.

Airbnb Ciprus ingatlan lakás apartman

További érdekességek Ciprusról

 • AirBnb adózása Cipruson
  Cipruson a rövidtávú lakáskiadást engedélyeztetni kell és adózni kell az ebből szerzett jövedelem után.
 • Hol vásároljak külföldön ingatlant?
  Hol vásároljunk ingatlant kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen a helyszín mindig szorosan összefügg a kockázattűrő képességünkkel, a rászánható összeggel, a vásárlás céljával, a logisztikai előnyökkel, a lehetséges hozammal és a személyes preferenciánkkal.
 • Golf Cipruson
  Golf Ciprus ingatlan
 • Ingatlanvásárlás és befektetés a ciprusi Paphoson
  Úgy tűnik elérkezett az idő a vásárlásra Cipruson, ahol egyébként is rengeteg érv szól az ingatlanvásárlás mellett. Paphos különösen jó lehetőségeket tartogat.
 • Szabályozzák az Airbnb-t Cipruson
  Rengeteg szálloda beruházás zajlik Cipruson, az iparág nyomására törvényben szabályozzák, korlátozzák az Airbnb-s lakás, apartman kiadást Cipruson, ami hatással lesz az ingatlanok, lakások, apartmanok vásárlására, forgalmára, bérbeadhatóságára. Több tervezetet tárgyalnak a döntés hamarosan várható. Cégünk továbbra is forgalmaz ciprusi ingatlanok Magyarországon, illetve magyar ingatlanokat, lakásokat külföldön.
 • Egész évben napsütés, ragyogó üzleti környezet- Ciprus
  Ciprus nagyságrendileg ugyanazon a szélességi fokon fekvő sziget,  mint a marókkói Tanger, a tunéziai Soussi, Málta, Kréta, és ebből már rá is érezhetünk az alaphangulatára, az örökös napfényre. Ahogy, a helyiek mondják, nincs két esős nap egymás után még januárban sem, ami a leghidegebb hónap. De igazán itt nincs sem ősz, sem tél, a tavasz és…Read More / További részletek→

Külföldi ingatlanvásárlás után érdeklődőknek

Scroll to top