Eladó ház -Trump -golf -estate -Dubai

Befektetésnek is kiváló, eladó ház Trump golf estate Dubai. A legmagasabb színvonalú lakópark, tóval, golfpályával, kerékpárúttal. Bérbe adható, igazi értékmegőrző befektetés.

Eladó ház Trump golf estate Dubai

Néhány Dubajról szóló cikk

 • Hol vásároljak külföldön ingatlant?
  Hol vásároljunk ingatlant kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen a helyszín mindig szorosan összefügg a kockázattűrő képességünkkel, a rászánható összeggel, a vásárlás céljával, a logisztikai előnyökkel, a lehetséges hozammal és a személyes preferenciánkkal.
 • Új építésű, golfpálya melletti apartman 38 milláért… Dubajban
  Dubajban, golfpálya köré épült városnegyedben van lehetőség 2021. évi átadású apartmant vásárolni 3 éves részletfizetéssel. Az ajánlat szerint elengedik a 4% vásárlási illetéket és 4 évre eltekintenek a közös költségtől is. Egy garzon mindössze 38 millió forint. Mondhatni panel ár.
 • Dubai gyerekekkel
  Sokan kérdezik, hogy Dubai mennyire gyerekbarát. Egy szóval nagyon. Tiszta, gondozott, felügyelt 15 kilométer hosszú tengerpart, szépen karbantartott igényes játszóterek, azokon wc, illetve további lehetőségeket mutatunk be. Levegő 32 fok, a tenger 30. El lehet képzelni ideálisabb körülményeket egy 12 kilométeres homokozónak Bár időnként vita alakul ki. Órákig lehet gyönyörű kagylókat szedni a parton. Tartanak…Read More / További részletek→
 • Magyar árak, dubaji luxus, ingatlanbefektetés Dubajban
  Dubaj az elegancia és a luxus jelképe. Egy olyan világot testesít meg, amely képes volt az elmúlt 50 évben a sivatagból egy üzleti központot létrehozni. Az alapokat az olaj teremtette meg, de ma már a bevételek mindössze 1 százalékát adja az olaj, és a bevételek nagy részét, mint regionális pénzügyi, gazdasági centrum termeli.
 • Eladó ház -Trump -golf -estate -Dubai
  Befektetésnek is kiváló, eladó ház Trump golf estate Dubai. A legmagasabb színvonalú lakópark, tóval, golfpályával, kerékpárúttal. Bérbe adható, igazi értékmegőrző befektetés.

Külföldi ingatlanvásárlás után érdeklődőknek

Scroll to top