Új építésű, golfpálya melletti apartman 38 milláért… Dubajban

A magyarok egyik kedvenc befektetése az ingatlan, így mindenki árgus szemekkel figyeli az ingatlanárakat, az ingatlanárak alakulását és valahogy az árváltozás mellett a nemzetközi összehasonlítás is rendre napirendre kerül. Nem véletlen, a home office intenzitása kitermelte a kétlaki élet igényét és számtalan, kellemes klímával és kívánatos ingatlanárakkal rendelkező ország a megoldást keresők látókörébe került. A világ lakásárainak változását mutató PIRI 100 index (Prime International Residential Index) szerint Algarve árnövekedést tudott realizálni a válság ellenére, Dubaj viszont megszenvedte az elmúlt évet. Eltolódott a világkiállítás, a turizmus léket kapott, az üzleti célú utazások lenullázódtak, a többi közel-keleti ország is elmaradozott. A tengerpartimádó britek telibe kapták a vírust, ami szintén nagy kiesés Dubajnak épp úgy, mint a dél-Európai országoknak. Épp ez a szituáicó teremt új lehetőséget és reklám árakat.

Dubajban két frekventált terület van. A több kilométer hosszú tengerpart a szabadstrandokkal, sétányokkal, futópályákkal és az oázissá alakított sivatagban elhelyezett bámulatos golfpályák. Bár májustól szeptemberig a hőséget csak tengervíz, vagy a légkondicionáló mérsékli, de októbertől májusig a szabadtéri sportolásnak, így a golfnak is óriási tere van. A szó szoros értelmében. Így nem csoda, hogy a golfpálya köré egy városnegyedet formáltak gondoskodva egy olyan infrastruktúráról, amiben iskola, uszoda, szupermarketek, éttermek, parkok , horgásztó, egészségügyi klinika, futballpálya, játszótér, teniszpálya, görkorcsolyapark is megtalálható. Ebben a városrészben van lehetőség 2021. évi átadású, most 90 százalékos készültségű apartmant vásárolni 3 éves részletfizetéssel. Az ajánlat szerint elengedik a 4% vásárlási illetéket és 4 évre eltekintenek a közös költségtől is. Egy garzon mindössze 38 millió forint. Mondhatni panel ár.


Néhány info Dubajról

 • Hol vásároljak külföldön ingatlant?
  Hol vásároljunk ingatlant kérdésre nincs egyértelmű válasz, hiszen a helyszín mindig szorosan összefügg a kockázattűrő képességünkkel, a rászánható összeggel, a vásárlás céljával, a logisztikai előnyökkel, a lehetséges hozammal és a személyes preferenciánkkal.
 • Új építésű, golfpálya melletti apartman 38 milláért… Dubajban
  Dubajban, golfpálya köré épült városnegyedben van lehetőség 2021. évi átadású apartmant vásárolni 3 éves részletfizetéssel. Az ajánlat szerint elengedik a 4% vásárlási illetéket és 4 évre eltekintenek a közös költségtől is. Egy garzon mindössze 38 millió forint. Mondhatni panel ár.
 • Dubai gyerekekkel
  Sokan kérdezik, hogy Dubai mennyire gyerekbarát. Egy szóval nagyon. Tiszta, gondozott, felügyelt 15 kilométer hosszú tengerpart, szépen karbantartott igényes játszóterek, azokon wc, illetve további lehetőségeket mutatunk be. Levegő 32 fok, a tenger 30. El lehet képzelni ideálisabb körülményeket egy 12 kilométeres homokozónak Bár időnként vita alakul ki. Órákig lehet gyönyörű kagylókat szedni a parton. Tartanak…Read More / További részletek→
 • Magyar árak, dubaji luxus, ingatlanbefektetés Dubajban
  Dubaj az elegancia és a luxus jelképe. Egy olyan világot testesít meg, amely képes volt az elmúlt 50 évben a sivatagból egy üzleti központot létrehozni. Az alapokat az olaj teremtette meg, de ma már a bevételek mindössze 1 százalékát adja az olaj, és a bevételek nagy részét, mint regionális pénzügyi, gazdasági centrum termeli.
 • Eladó ház -Trump -golf -estate -Dubai
  Befektetésnek is kiváló, eladó ház Trump golf estate Dubai. A legmagasabb színvonalú lakópark, tóval, golfpályával, kerékpárúttal. Bérbe adható, igazi értékmegőrző befektetés.

Külföldi ingatlanvásárlás után érdeklődőknek

Scroll to top