Budafok

Budafok

Melyik városrészt érdemes választani? - Ingatlan értékesítés, közvetítés alacsony jutalékkalBudafok Budapest budai oldalán, a város déli részén található, ami a nagy Budapest létrejöttekor vált a város részévé. A Budatétény és Kelenvölgy között elterülő kertvárosias városrész  mai határai a Ringló út a Horogszegi határsortól, Méhész utca, a MÁV érdi vonala, Hosszúréti-patak, Duna folyam, Háros utca, Vöröskúti határsor, Horogszegi határsor a Ringló útig tart.  Sokan nem ismerik. A Budapest belvárosától hasonló távolságban levő Budaörs, Gazdagrét ismertebb, pedig az egyik legélhetőbb budai városrész. Elég jó a tömegközlekedése, de a városrész mégis kertvárosi, csöndes, az utcák 80 százaléka zajmentes.

Aki itt lakik, szinte úgy érezheti, hogy nemcsak otthona, de egy hétvégi háza is van. Gyümölcsfák, veteményes kertek, nagy zöldfelületek teszik élhetővé, barátságossá, és a belvárostól való nagyobb távolságát feledhetővé. A legújabb, amerikai stílusú házak mellett az elmúlt évtizedekben épült családi házak, ikerházak, a jellemzőek, éppen ezért hatlamas a szórás az árakban. Egyik felújítás a másik után indul, ami azt jelzi, hogy az árakban is van növekedési potenciál is. Azaz Budafok egy barátságos városrész, de befektetésnek megfontolandó.

Az alacsony jutalék értékelése Budafokról.  ingatlankozvetites_alacsonyjutalekingatlankozvetites_alacsonyjutalekingatlankozvetites_alacsonyjutalek

Közigazgatás

Budafok a XXII. kerületi önkormányzathoz tartozik.

Közlekedés

  • A 250 számú busszal 10-15 perc alatt elérhető Kelenföldi pályaudar könnyen megközelíthetővé teszi a belvárost, hiszen onnan. Onnan a 4 metróval, 41 villamossal könnyen el lehet érni a Várkertet vagy a pesti belvárost.

Iskola/Óvoda

A Sas-hegy XII. kerületi oldalán működik az Arany János Általános Iskola és Gimnázium, a XI. kerületi oldalon a Farkasréti Általános Iskola és a Tesz-vesz Óvoda.

Zaj

Mivel a városrész az úthálózat

Árak

Az átlagár 179.000 Ft/nm, de ez az árak fantasztikusan nagy szórása miatt kicsit leegyszerűsíti az ingatlanok értékét. 275.000-780.000 Ft/nm árig találhatóak ajánlatok, amit nyilvánvalóan a kert mérete, a lakás típusa, kivitele, a panoráma befolyásolhat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..