Ismét van mozi a Csepel Plázában

Ismét van mozi  a Csepel Plázában

Egy kerület, városnegyed ingatlanárait erőteljesen befolyásolja a népesség változása. A szerethető, gyerekbarát, és persze a megfizethető városrészekbe szívesen költöznek az emberek. A szerethetőség, a parkok, az ellátás, a biztonság, a gyermekbarát környezet, a kultúrális lehetőség mentén alakul ki. Az otthontérkép szerint a XXI. kerület az elmúlt 5 év ( egészen pontosan a 2011-2015 közötti időszak) nyertese, hiszen egyre népszerűbbé válik és egyre többen költöztek oda, és nőttek az ingatlanárak. A trendet az otthontérkép a családbarátkörnyék-index értékével magyarázza. Csepel az index értékét tekintve a középmezőnyben van, de ha olyan pozitív változások történnek, mint a mozi esetében, emelkedő trendet prognosztizálhatunk.

Jöjjön a jó hír!

A Kultik Mozihálózat, amely kivétel nélkül magyar tulajdonú, digitális premier mozikat foglal magában, meglátta a fantáziát a csepeli moziban. Úgy döntöttünk, hogy Csepel megérdemel egy csúcsminőségű filmszínházat. Kompromisszumot nem ismerve újítottuk fel mozinkat, mely a padlótól a mennyezetig megszépült!

Így , hála   2016. augusztusától újra premier mozi várja a mozgókép szerelmeseit Csepelen. A Kultik, amely Magyarország második legnagyobb mozi hálózata, 15 vidéki mozija után megnyitja első budapesti filmszínházát, a KULTIK CSEPEL MOZIT. A Csepel Plaza 1997-es megnyitásával együtt indult útjára a többtermes, csepeli plaza mozi. A legnagyobb multiplex láncot üzemeltető külföldi cég 10 évig üzemeltette a csepeli mozit, majd bezárta. Néhány kísérlet után 2011-ben végleg lakat került az ajtóra, és az enyészeté lett a korában szebb napokat látott mozi. Nemrég a Csepel Plaza új tulajdonos birtokába került, aki nagyon fontosnak tartotta, hogy újra mozi nyíljon a bevásárlóközpontban.

Csepeli Mozi

Premier filmek Csepelen, a Csepel Pláza moziban. Minőségi szórakozás kellemes környezetben. Internetes jegyvásárlási lehetőség.

http://csepelplaza.hu/rolunk/megkozelites/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..