Melyik kerületet érdemes a családosoknak választani?

Melyik kerületet érdemes a családosoknak választani?

csbki_1“Ahol a Wifi, ott az otthon.”- Mondják azok a szülők, akik kiskamaszokat, tinédzsereket nevelnek. Hiszen tudomásul veszik, hogy gyermekük számára a neten való létezés életkori szükséglet, és csak ott érzik jól magukat, ahol ez biztosított. Igaz, egy lakásvásárlás, lakáscsere során a város, a kerület kiválasztása ennél összetettebb paramétereknek, szofisztikáltabb feltételrendszernek kell, hogy megfeleljen, beleértve a család és a gyerekek neveléséhez szükséges infrastruktúrát.

Ennek a feltételrendszernek a leírására és felmérésére vállalkozott az otthontérkép, és most az eredményt egy látványos zöld térkép formájában közkincsé tette, újabb információval látva el az ingatlantulajdonosokat és a vásárlókat. Legalábbis Budapestre vonatkozóan. A világos- és a sötétzöld közötti skálán meg tudjuk nézni, Budapest mely kerületei családbarátabbak.

Feltételezem, hogy ahogy a bűnelkövetési statisztika, a levegőszennyezettség, ez is kihat az ingatlanok áraira, értékállóságára.

A családbarátkörnyék- index értékeit, illetve a számításának a módját az alábbi blogbejegyzésben lehet elolvasni.

http://otthonterkep.blog.hu/2016/07/29/ezt_tenyleg_senki_sem_tudta_eddig_budapestrol

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..